недеља, 27. септембар 2020.

SA AANDY U SVETU BAJKI

 Ćao svima, 


Za ovaj post sam pripremila pet filmova u koje sa se zaljubila, a sigurna sam da ćete i vi.

Volela bih da mi u komentaru ostavite vaše mišljenje, i da mi preporučite neki dobar film.


1. Ako niste, onda je THE OTHER END OF THE LINE ili S DRUGE STRANE ŽICE

Predivna romantična komedija, koja slavi slobodu, slučajnost i život kao jednu veliku avanturu, pomešano sa savremenim detaljima onlin linija i mreža.Devojka zaposlena u indijskom kol centru, putuje u San Francisco da se sretne sa dečkom u kog se zaljubila preko telefona.


2. COFFE SHOP

Ovo je jedan specialan film koji mami da se upustite u avaturu kako pronaći sebe, jedan divni i duhovit film koji sam u sebi pokušava da pronadje ljubav.


Mlada vlasnica mogla bi ostati bez svoje kefeterije, kada joj advokati i ljubav pokucaju na vrata, ona mora uzeti stvari u svoje ruke. 


3. A NICE GIRL LIKE YOU 

 


Nakon što je bivši dečko optuži da je previše inhibirana, mlada violinistkinja stvara spisak obaveza, a taj spsak je salje na dalko putovanje samootkrivanja. 


4. A  CINDERELA STORY ili PRIČA O PEPELJUZI

Klasična ili ne, ovo je bajka koja pomera standarde, ako pustimo Božićni duh da nam se priblži.
Ja sam se zaljibila u ovo, nadam se da ćete i vi.Unatoč svojoj maćehi i opakim sestrama mlada pevačica peva na teygi kao vilenjak, ali i pronalazi svoje Božićno čudo. 
5. THE KISSING BOOTH 2 

Sigurno ste gledali prvi deo ovog filma, e pa sada je tu i drugi deo, koji donosi samo jedan štand i dve ljubavi, ali koja je prava?


Veya a daljinu za ELLIE je jako teška te ona njom manipuliše na daljinu, kao i prjavama za koledz i prijateljima, ali sve se još više zamuti kada dodje novi dečko u školu.
AANDY


3 коментара:

 1. Nijedan od ovih filmova nisam gledala, ali sam čula za mnoge. Ne gledam ljubavne filmove naročito, ali ću ove uzeti u obzir i ubaciti nešto novo, u svoju ,,to watch" listu. Divan post. ❤️

  ОдговориИзбриши
 2. I didn't see any of this films, they seems to be very funny!
  Have a nice week!

  www.luciagallegoblog.com

  ОдговориИзбриши
 3. What a nice post! I wish you a very happy 2021, and delighted to meet your blog, I saw your blog and I thought you might like us to follow. Follow me and I will follow you as soon as possible. Let me know what you think. I would love to hear from you! :) 💜💜💜

  ОдговориИзбриши