недеља, мај 6

Gde se izgubio moj princ?

Mislim da je vreme da ovaj blog vratim na noge.
Mislim da sam tokom ovog odsustva odlučila šta zaista želim od bloga, i od pisanja. Odlučila sam da za mene nikada neće biti opušteno pisanje o kozmetici,  nije to moje područje, a inspirisana nečim što ću možda uskoro otkriti,  odlučila sam da pišem o životu,  o onome što želi da nađe put ka realnosti, o našim svakodnevnim problemima sa kojima se suočavamo, o stvarnosti u  kojoj živimo.

GDE SE IZGUBIO MOJ PRINC?


Kao mala,  mislila sam da je moj princ svaki dečak iz bajke koju sam slušala za laku noć.
Da je on tu, u samo ga ja ne vidim.
U osnovnoj školi, a moj princ je bila simpatija iz klupe,  o kojoj sam pričala mami posle škole. 
U srednjoj moj princ je poprimio oblik zrelijeg dečaka, daleko zrelijeg  od onog sa  kojim sam kao manja delila sendvič i gumene bombone, ali,  tada nije bio samo moj princ,  vec miljenik svih ostalih devojčica, pa kako život nalaže, a kada vidiš da nije za tebe pusti ga.
I tako sam puštali dosta tih "nazovi prinčeva", jer sam shvatila na teži način da sam sada porasla i da se više ne vredi lagati da te tamo negde čeka kočija koju nećeš morati sama da vučeš.
Čak i kada sam pomislila daje On moj princ, a  ostaće samo on, je me izgleda baš on naučio da prinčeve mogu naći samo među stranicama knjige,  i da ipak sama moram vući tu kočiju. Da su realnost i želje jedno,  i da sam kao i svaka devojčica dozvolila sebi da idealizujem, a da dajem ljudima šanse,  u nadi da ću imati pravo da kažem "to je moj princ".
U stvari, sada se samo pitam "Gde je nestao moj princ?
Da li sam ga greškom oterala, možda sam ga zaobišla u gužvi  gospodina savršenih, ili je On bio moj princ, samo je odlučio da ode,  jer je možda shvatio da ja nisam njegova princeza.??
Mada znam da sada ne vredi razbijati glavu, gde je neki tamo princ. 
Možda da manje idealizujem sve te potencijalne prinčeve, i prestanem da maštam da će neko od njih povući tu kočiju,  izvaditi mač i poraziti zlog zmaja, a  verujte mi u svetu u kom živimo,  sve je "zli zmaj"
Možda je vreme da sama uzmem tu kočiju u ruke i krenem na  put,  da vidim da li će bez mog zvanja, da se pojavi neki "princ"


Tako da drage moje, izgleda kakvo je vreme,  da smo same sebi i prinčevi i princeze. 


Aandy 🎡

10 коментара:

 1. beautiful blog! I really like how you write
  and what you gie photos. wonderful!
  I have a question, you will agree to follow for follow?
  I like to be in touch with inspirational blogs.
  Greetings from Poland!
  ayuna-chan.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 2. Sa poslednjom rečenicom se slažem potpuno :) ne verujem u prinčeve i princeze i to je totalno bezveze :D prevelika očekivanja i razočarenja. Svi smo ljudi i nema idealno nigde :) predivan post i mnogo mi se dopada <3

  ОдговориИзбриши
 3. Ne trebamo tražiti princa, već moramo biti strpljive jer će on sam doći... :P
  Odličan post, lajkam! ;)

  Shoot for the stars | ☆ ☆ ☆ | Facebook page

  ОдговориИзбриши
 4. Vremenom sam shvatila da ne postoji savršeni muškarac, kao ni savršena devojka. Tako da ne trebamo da čekamo takvog nekog. Trebamo sesti same sa sobom i razmisliti šta želimo a šta ne želimo od osobe suprotnog pola, e tada ćemo shvatiti šta želimo da imamo pored sebe i šta je za nas idealan muškarac. Tako da, ne treba se opterećivati time, jer doćiće on kad tad do nas. ;)

  Na mom blogu je novi post, pa ako te zanima, pogledaj https://andjelina-svastara.blogspot.rs/2018/05/full-make-up-sa-avon-snizenim.html :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Bas tako, ali sve treba shvatiti vremenom. ☺. 💜💜. Pogledacu naravno. Hvala ti na divnom komentaru

   Избриши